Σελίδες

Νέο Blog


Επισκεφθείτε τον νέο αναβαθμισμένο χώρο, με ποικιλία θεμάτων που σκοπό έχουν να συνθέσουν τα κομμάτια του Εαυτού μας.

Εισάγετε το μέιλ σας ή ακολουθήστε ως μέλη τα μονοπάτια της διευρεύνισης, κατανόησης και αποδοχής του Εαυτού μας. Με περισσότερες δυνατότητες και συχνές αναβαθμίσεις, είμαι σίγουρη ότι μπορεί να προσθέσει στην διεύρυνση της συζειδητότητάς μας, η οποία είναι πλέον αναγκαία.
Όποιοι θέλετε να συμμετέχετε, έχει επιπλέον δημιουργηθεί ο πρώτος "Κύκλος Σύνθεσης Εαυτού", με σκοπό να υπάρξει ουσιαστικός διάλογος, δίκαιη ανταλλαγή και διαφωτιστική επικοινωνία των μελών του. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας για τον καινούργιο χώρο και τις εισηγήσεις σας για να γίνεται όλο και πιο χρήσιμος, φιλικός και ουσιαστικός σε αυτά που πραγματικά έχουμε ανάγκη.

Όσοι έχετε διαβάσει το βιβλίο, "Η άλλη θέαση", αυτή συνεχίζεται εδώ, με συχνές αναρτήσεις στα καθημερινά μας ζητούμενα, στους δύσκολους καιρούς που περνάμε. Σε αυτή τη φάση της εξέλιξής μας που βρισκόμαστε, τα βιβλία είναι πολυδάπανα και "στατικά". Τα πάντα αλλάζουν πλέον ανά δευτερόλεπτο και χρειάζεται να παραμένουμε συνειδητοί και σε εγρήγορση του Εαυτού μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους της "Εναλλακτικής Μάθησης" που με συντροφεύσανε σε αυτό το ταξίδι της αυτο-ανακάλυψης και επικοινωνίας μέσω διαδικτύου.

Ό,τι κι αν επιλέξετε, εύχομαι στον καθένα σας να βρίσκεται σε αρμονία με τον Εαυτό του και να πορεύεται με γαλήνη και αγάπη στην καρδιά του.


Χριστιάνα Σοφία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου